23-07-06

Recordpogýngen

Dag allemaal,

 

eerst en vooral ga ik wat beter mijn best doen om zonder fouten te typen.  Het is namelijk een ander klavier en het turkse alfabet is niet hetzelfde als dat van ons.

 

Bedankt voor de toffe reacties!  Leuk om iets van thuisfront te horen (en van allen die ook op vakantie zijn! )

Surfen fantastisch want elke dag veel wind.  Lucs topsnelheid is 60.2 km/uur en die van mýj 50.7, dit is echt niet slecht als je dit vergelijkt met andere amateurs + de verhouding man/vrouw klopt ook.  We kweken ondertussen eelt op onze handen. 

Mijn vingers zijn stijf en dat maakt typen echt niet gemakkelijk. 

 

Ons piafke was bijna dood. 2 dagen geleden was ze ,zonder dat we het gezien hadden, in de auto gaan liggen.  Pas 4 uur later (toen ik 's avonds eten klaarmaakte) ontdekten we dat ze nog altijd in de(gesloten) auto zat!!!Totaal uitgeput in bloedhete auto gezeten. Heeft liters water(met daarin pakje ORS) gedronken en heeft het gelukkig overleefd(dat is blijkbaar al uýtzonderlijk).

Ze is ondertussen weer de oude.Amai dan beseft ge dat ge die beestjes ook wel graag ziet.

 

Alaçati wordt alsmaar chiquer vele cafeetjes, restaurantjes,...de markt opgeknapt.  Er is zelfs een soort aldi.  10 jaar geleden was het een oud Turks dorpje waar een bakker en slager was en een kleýn winkeltje.

De kinderen zitten hier ook zoals thuis een hele dag op internet en computerspelletjes te spelen. Zelfs luc heeft de geneugten ervan ontdekt!

 

We lopen elke dag 6 km en zwemmen in water van 17 graden gedurende een half uurtje en dat allemaal voor het ontbijt!Zo onderhouden we onze condýtie voor Australýe.

 

groetjes Luc en Christelle

 

10:59 Gepost door Luc en Christelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

back in halle allee; ik hoor dat het daar precies heel leuk is!
wij juist terug van 2 zalige weken in de buurt van aix-en-provence!
een prachtige streek waarmee ik kennis gemaakt heb vanop de mountainbike! amaai wat was het warm maar het zwembad daarna zorgde voor de welgekome afkoeling.
nu terug thuis in belgenland waar het lekker warm is.
tot de volgende mail!
groetjes
woettie, lien en daan

Gepost door: woettie | 27-07-06

Groetjes! Helaba,

het is daar precies leuk in Turkije! Wij zijn al twee weken terug in België. Cuba was geweldig!!! We zouden graag in de toekomst terug willen gaan.
Ik hoop dat jullie het daar goed hebben. Geniet er maar van!
Groetjes,

Caroline

Gepost door: Caroline | 07-08-06

De commentaren zijn gesloten.